Buğra Kavuncu Fetö - İYİ Partili Buğra Kavuncu hakkında flaş FETÖ iddiası - Siyaset - Dayısı fetö'den tutuklu olan buğra kavuncu fetöcü olabilir mi?

Buğra Kavuncu Fetö - İYİ Partili Buğra Kavuncu hakkında flaş FETÖ iddiası - Siyaset - Dayısı fetö'den tutuklu olan buğra kavuncu fetöcü olabilir mi?. İyi̇p i̇stanbul i̇l başkanı buğra kavuncu, hakkındaki 'fetö bağlantılı' iddiasına ilişkin açıklamada i̇yi̇p milletvekili ümit özdağ tarafından fetöcü olmakla suçlanan i̇yi̇p i̇stanbul i̇l başkanı buğra. Özdağ'ın ''fetö'cü'' suçlaması sonrasında buğra kavuncu hakkında i̇stanbul cumhuriyet başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Özdağ, kavuncu hakkında fetö iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında bilgisine i̇yi̇ parti'den istifa eden ümit özdağ, i̇yi̇ partili buğra kavuncu'nun fetö'cü olduğunu, kazakistan'da. Kavuncu'nun kazakistan'da yöneticilik yaptığı iş adamları derneği nedeniyle fetöcü. İyi̇ parti i̇stanbul i̇l başkanı buğra kavuncu hakkında yürütülen fetö soruşturması kapsamında i̇stanbul bağımsız milletvekili ümit özdağ'ın ifadesine başvurulacak.

„oğlum fetö ve cemaat hayranıdır! fetö iddialarının ardından i̇yi parti i̇stanbul i̇l başkanı buğra kavuncu hakkında i̇stanbul cumhuriyet. Buğra kavuncu, fetö'nün yurt dışındaki en büyük sivil toplum örgütü olan kazakistan türk i̇şadamları derneği'nin başkan yardımcılığını yapmış, yıllarca yapmış. .özdağ, partisinin i̇stanbul i̇l başkanı buğra kavuncu hakkında fetö'cü iddiasında bulunmuştu. Kavuncu'nun kazakistan'da yöneticilik yaptığı iş adamları derneği nedeniyle fetöcü. İyi parti i̇stanbul i̇l başkanı buğra kavuncu fetö iddialarıyla gündeme oturdu.

Buğra Kavuncu'nun dayı kızına yüzüğü FETÖ imamı takmış ...
Buğra Kavuncu'nun dayı kızına yüzüğü FETÖ imamı takmış ... from www.haberx.com
Buğra kavuncu'nun babası orhan kavuncu: İyi̇ parti i̇stanbul i̇l başkanı buğra kavuncu, televizyonda katıldığı bir programda kendisiyle ilgili fetö'cü iddiasında. Buğra kavuncu hakkında başlatılan fetö soruşturması devam ediyor. Dayısı fetö'den tutuklu olan buğra kavuncu fetöcü olabilir mi? Özdağ,buğra kavuncu'nun kazakistan'da yöneticiliğini yaptığı bir stk'nin bir önceki ve bir sonraki başkanlarının fetö'cü olduğunu belirterek kavuncu'yu fetö yandaşı olmakla açıkça suçladı. Buğra kavuncu fetö iltisaklı mıdır? Ama kendisi de aynı zamanda fetö'nün yurt dışındaki en büyük sivil toplum örgütü olan. Buğra kavuncu, enver altaylı'nın yeğeni bu birşey ifade etmez.

İyi̇ parti i̇stanbul i̇l başkanı buğra kavuncu, televizyonda katıldığı bir programda kendisiyle ilgili fetö'cü iddiasında.

Buğra kavuncu'nun, fetö'den tutuklanan eski mi̇t mensubu enver altaylı'nın kardeşleri taha ve cemal altaylı'yla ortak olduğu anlaşıldı. 'fetö'nün kazakistan türk iş adamları derneğinin başkan yardımcılığını yapmış'. Buğra kavuncu'nun i̇yi parti'ye gelmeden önce meral akşener'i uyardığını da söyleyen ümit özdağ, ''meral hanım, güvenlik konusunda devletin en önemli kişisiyle. Cnn türk ekranlarında yayınlanan ahmet hakan'la tarafsız bölge programına konuk olan i̇yi̇ parti i̇stanbul milletvekili ümit özdağ, i̇yi parti i̇stanbul i̇l. Kavuncu hakkında 'fetö' imasında bulunan özdağ, sayın genel başkana ben bu uyarıyı yaptığım zaman 2 devlet görevlisiyle konuştuğunu, buğra'yla ilgili kendilerinde kayıt olmadığını söylemişler. Buğra kavuncu'nun fetö'cü enver altaylı'nın yeğeni olduğunu söyleyen ümit özdağ, kendisi fetö'nün yurt dışındaki en büyük sivil toplum örgütü olan kazakistan türk i̇şadamları derneği'nin. Buğra kavuncu fetö iltisaklı mıdır? Özdağ'ın ''fetö'cü'' suçlaması sonrasında buğra kavuncu hakkında i̇stanbul cumhuriyet başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Kavuncu'nun kazakistan'da yöneticilik yaptığı iş adamları derneği nedeniyle fetöcü. Bu soruya cevap vermek için ak parti temsilcilerinin ve medyasının fetöcü kimdir? tanımına bakmak lazım… Allah herkesi iftiradan saklasın. ifadelerini kullandı. Buğra kavuncu, ümit özdağ'ın fetö'cü iddiasını çok sert yalanladı. Özdağ,buğra kavuncu'nun kazakistan'da yöneticiliğini yaptığı bir stk'nin bir önceki ve bir sonraki başkanlarının fetö'cü olduğunu belirterek kavuncu'yu fetö yandaşı olmakla açıkça suçladı.

Buğra kavuncu'nun babası orhan kavuncu: Buğra kavuncu'nun fetö'cü enver altaylı'nın yeğeni olduğunu söyleyen ümit özdağ, kendisi fetö'nün yurt dışındaki en büyük sivil toplum örgütü olan kazakistan türk i̇şadamları derneği'nin. Üçlünün, 2003 yılında kurulan usta dış ticaret anonim. Soruşturma haberini alan kavuncu, yüce türk yargısına yardımcı. Buğra kavuncu'nun i̇yi parti'ye gelmeden önce meral akşener'i uyardığını da söyleyen ümit özdağ, ''meral hanım, güvenlik konusunda devletin en önemli kişisiyle.

İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu Adliyede - E ...
İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu Adliyede - E ... from www.e-gazetem.com
Cnn türk ekranlarında yayınlanan ahmet hakan'la tarafsız bölge programına konuk olan i̇yi̇ parti i̇stanbul milletvekili ümit özdağ, i̇yi parti i̇stanbul i̇l. Kavuncu'nun kazakistan'da yöneticilik yaptığı iş adamları derneği nedeniyle fetöcü. Özdağ, kavuncu hakkında fetö iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında bilgisine i̇yi̇ parti'den istifa eden ümit özdağ, i̇yi̇ partili buğra kavuncu'nun fetö'cü olduğunu, kazakistan'da. Buğra kavuncu, enver altaylı'nın yeğeni bu birşey ifade etmez. „oğlum fetö ve cemaat hayranıdır! fetö iddialarının ardından i̇yi parti i̇stanbul i̇l başkanı buğra kavuncu hakkında i̇stanbul cumhuriyet. Buğra kavuncu, ümit özdağ'ın fetö'cü iddiasını çok sert yalanladı. İyi̇ parti i̇stanbul milletvekili ümit özdağ'ın hakkında fetö imasında bulunduğu i̇yi̇ parti i̇stanbul i̇l başkanı buğra kavuncu, kişisel sosyal medya hesabından. Allah herkesi iftiradan saklasın. ifadelerini kullandı.

„oğlum fetö ve cemaat hayranıdır! fetö iddialarının ardından i̇yi parti i̇stanbul i̇l başkanı buğra kavuncu hakkında i̇stanbul cumhuriyet.

Kavuncu'nun kazakistan'da yöneticilik yaptığı iş adamları derneği nedeniyle fetöcü. Buğra kavuncu'nun babası orhan kavuncu: 'fetö'nün kazakistan türk iş adamları derneğinin başkan yardımcılığını yapmış'. Buğra kavuncu, ümit özdağ'ın fetö'cü iddiasını çok sert yalanladı. Kendisi yurtdışında fetö'nün en büyük yurtdışındaki sivil toplum kuruluşu olan, kazakistan türk i̇şadamları derneği'nin başkan yardımcılığını yıllarca yapmış. „oğlum fetö ve cemaat hayranıdır! fetö iddialarının ardından i̇yi parti i̇stanbul i̇l başkanı buğra kavuncu hakkında i̇stanbul cumhuriyet. Buğra kavuncu, fetö'nün yurt dışındaki en büyük sivil toplum örgütü olan kazakistan türk i̇şadamları derneği'nin başkan yardımcılığını yapmış, yıllarca yapmış. Üçlünün, 2003 yılında kurulan usta dış ticaret anonim. Kavuncu da i̇stanbul cumhuriyet başsavcılığı'na giderek özdağ hakkında suç duyurusunda. Buğra kavuncu, ben yarın cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulunacağım, bana bu iftiralarda bulunan kişiyle ilgili. İyi̇p i̇stanbul i̇l başkanı buğra kavuncu, hakkındaki 'fetö bağlantılı' iddiasına ilişkin açıklamada i̇yi̇p milletvekili ümit özdağ tarafından fetöcü olmakla suçlanan i̇yi̇p i̇stanbul i̇l başkanı buğra. İyi parti i̇stanbul i̇l başkanı buğra kavuncu fetö iddialarıyla gündeme oturdu. .özdağ, partisinin i̇stanbul i̇l başkanı buğra kavuncu hakkında fetö'cü iddiasında bulunmuştu.

Buğra kavuncu'nun i̇yi parti'ye gelmeden önce meral akşener'i uyardığını da söyleyen ümit özdağ, ''meral hanım, güvenlik konusunda devletin en önemli kişisiyle. Ama kendisi de aynı zamanda fetö'nün yurt dışındaki en büyük sivil toplum örgütü olan. Üçlünün, 2003 yılında kurulan usta dış ticaret anonim. İyi̇ parti i̇stanbul i̇l başkanı buğra kavuncu hakkında yürütülen fetö soruşturması kapsamında i̇stanbul bağımsız milletvekili ümit özdağ'ın ifadesine başvurulacak. Özdağ'ın ''fetö'cü'' suçlaması sonrasında buğra kavuncu hakkında i̇stanbul cumhuriyet başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Buğra Kavuncu hakkında FETÖ soruşturması başlatıldı
Buğra Kavuncu hakkında FETÖ soruşturması başlatıldı from www.demokrathaber.org
İyi̇ parti i̇stanbul milletvekili ümit özdağ'ın hakkında fetö imasında bulunduğu i̇yi̇ parti i̇stanbul i̇l başkanı buğra kavuncu, kişisel sosyal medya hesabından. İyi̇ parti i̇stanbul i̇l başkanı buğra kavuncu hakkında yürütülen fetö soruşturması kapsamında i̇stanbul bağımsız milletvekili ümit özdağ'ın ifadesine başvurulacak. Soruşturma haberini alan kavuncu, yüce türk yargısına yardımcı. İyi parti i̇stanbul i̇l başkanı buğra kavuncu fetö iddialarıyla gündeme oturdu. 'fetö'nün kazakistan türk iş adamları derneğinin başkan yardımcılığını yapmış'. Buğra kavuncu'nun fetö mensupları ile yakın ilişkilerini gösteren karelerle, chp'li üst düzey isimlerle i̇yi̇ parti i̇stanbul i̇l başkanı buğra kavuncu'nun 2014 yılında enver altaylı'nın kardeşi. Özdağ'ın ''fetö'cü'' suçlaması sonrasında buğra kavuncu hakkında i̇stanbul cumhuriyet başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. „oğlum fetö ve cemaat hayranıdır! fetö iddialarının ardından i̇yi parti i̇stanbul i̇l başkanı buğra kavuncu hakkında i̇stanbul cumhuriyet.

İyi̇ parti i̇stanbul i̇l başkanı buğra kavuncu hakkında yürütülen fetö soruşturması kapsamında i̇stanbul bağımsız milletvekili ümit özdağ'ın ifadesine başvurulacak.

Allah herkesi iftiradan saklasın. ifadelerini kullandı. Buğra kavuncu'nun babası orhan kavuncu: Özdağ'ın ''fetö'cü'' suçlaması sonrasında buğra kavuncu hakkında i̇stanbul cumhuriyet başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Buğra kavuncu, ben yarın cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulunacağım, bana bu iftiralarda bulunan kişiyle ilgili. İyi̇ parti i̇stanbul i̇l başkanı buğra kavuncu hakkında fetö iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında bilgisine başvurulan bağımsız i̇stanbul milletvekili ümit özdağ, 'ben fetö'nün. Buğra kavuncu, ümit özdağ'ın fetö'cü iddiasını çok sert yalanladı. Kendisi yurtdışında fetö'nün en büyük yurtdışındaki sivil toplum kuruluşu olan, kazakistan türk i̇şadamları derneği'nin başkan yardımcılığını yıllarca yapmış. Örneğin fetö soruşturması ile gözaltına alınan eski mi̇t görevlisi. Buğra kavuncu'nun fetö'cü enver altaylı'nın yeğeni olduğunu söyleyen ümit özdağ, kendisi fetö'nün yurt dışındaki en büyük sivil toplum örgütü olan kazakistan türk i̇şadamları derneği'nin. Üçlünün, 2003 yılında kurulan usta dış ticaret anonim. Ama kendisi de aynı zamanda fetö'nün yurt dışındaki en büyük sivil toplum örgütü olan. Buğra kavuncu, fetö'nün yurt dışındaki en büyük sivil toplum örgütü olan kazakistan türk i̇şadamları derneği'nin başkan yardımcılığını yapmış, yıllarca yapmış. Buğra kavuncu fetö iltisaklı mıdır?

İyi̇ parti i̇stanbul i̇l başkanı buğra kavuncu hakkında fetö iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında bilgisine başvurulan bağımsız i̇stanbul milletvekili ümit özdağ, 'ben fetö'nün buğra kavuncu. Özdağ,buğra kavuncu'nun kazakistan'da yöneticiliğini yaptığı bir stk'nin bir önceki ve bir sonraki başkanlarının fetö'cü olduğunu belirterek kavuncu'yu fetö yandaşı olmakla açıkça suçladı.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama